Hírportálok > 2. oldal > Hírek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hírportálok > 2. oldal > 27 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Hírperec
http://www.hirperec.hu

Különvélemények, kommentárok a napi aktualitásokról, hasonlóan, mint a Heti Hetesben. Szubjektív, egyéni hangvételű, rövid, frappáns életszagú kommentárok. A cél a tájékoztatás, hírközlés mellett a szórakoztatás, és hogy valamilyen érzelmet váltson ki az emberekből.

Hírperec
VilágSzínvonal
http://www.vilagszinvonal.hu/

VilágSzínvonal - A világ híreit itt megtalálja. Hírek, cikkek.

VilágSzínvonal
Mindennapi.hu - a közéleti portál
http://www.mindennapi.hu/

Az Élő Szó Az Igazságos Társadalomért Alapítvány működteti a www.mindennapi.hu nevű közéleti portált. A vállaltan keresztény világnézetű, de felekezetektől és politikától független weboldal célja, hogy a keresztény értékrendet közvetítse indirekt módon. Nem kíván téríteni, inkább egy szellemiséget sugároz az egyházi oldalakra jellemző kenetteljes stílustól mentesen, világi, mindennapi hangnemben. Jellemző a civil szemlélet, a célok között szerepel a lokális és természeti értékek védelme, az erkölcsös, értékközpontú gazdasági és kulturális környezet megteremtésének támogatása. A mindennapi.hu a szolidaritás, valamint az egyéni és közösségi felelősségvállalás híve. Kiemelt témák a társadalmi integráció, a fellépés az etnikai megkülönböztetés, a diszkrimináció és az antidemokratikus jelenségek ellen. Olyan témákat karol fel az oldal, amelyek alulreprezentáltak a hagyományos médiában: pl. romakérdés, hajléktalanok és drogfüggők.

Mindennapi.hu - a közéleti portál
Régió Napló
http://www.regionaplo.hu/

A kiskőrösi kistérség hírportálja. Hírek, programok, kultúra, galéria, sport a kistérségben.

Régió Napló
Tech public relations
http://mediafirst.net/

MediaFirst is a high-tech, public relations and marketing services firm with unique abilities that best publicize and promote the business of your technology.

Tech public relations
Budapest Hírei
http://bpstart.hu

A BudapestStart elkészülését azon törekvésünk hívta életre, hogy minden felhasználónak lehetősége legyen a Fővárost érintő témákban, szinte teljes virtuális képet kapni Budapestről. Portálunk megpróbál minden olyan témakörben széleskörű információt nyújtani,ami a felhasználókat a fővárossal kapcsolatban érdekelheti.

Budapest Hírei
Legfrissebb hírek marketingeseknek a Kreatív Online-on
http://www.kreativ.hu/rovat/marketing/index.php

Marketingeseknek szóló szakmai cikkek, elemzések, esettanulmányok, kritikák.

Legfrissebb hírek marketingeseknek a Kreatív Online-on
www.termekdijhirek.hu
http://www.termekdijhirek.hu/

Minden ami gazdasági adminisztráció! Itt egy helyen. Egy portál ami összefoglalja a gazdasági adminisztrációt érintő híreket.

www.termekdijhirek.hu
Hírközpont - friss hírek
http://hirkozpont.eu

A napi legfrissebb hírekkel várjuk több témában oldalunkon, bulvár, sport, pénzügyek, adózás, utazási és autós témák, látogasson el hozzánk!

Hírközpont - friss hírek
Belföldi és külföldi friss hírek
http://friss-hirek.eu/

Ön minden bizonnyal érdeklik a friss hírek. Ha már meglátogatott sok hírportált, és egyiket sem találta az ízlésének megfelelőnek akkor nézze megy a firr-hirek.eu oldalt, mert elképzelhető, hogy találkoznak az ízlésbeli elképzeléseink. A friss hírek oldalán napra, sőt akár percre pontosan tájékozódhat a legfrissebb hírek, események, programok világában. Rovataink többek között a belföldi hírek, külföldi hírek, gyors hírek, sport hírek. De találhat az életmódhoz kapcsolódó információkat is. Nem csak Budapest történéseivel foglalkozunk, hanem igyekszünk helyt adni a vidéki híreknek is. Gondoltunk a családosokra is, a gyermekvilág rovatunkka. Ha jól informált szeretne lenni a rohanó világunkba, vagy ha csak át szeretné futni a napi híreket, akkor is várjuk Ön az oldalunkon.

Belföldi és külföldi friss hírek
Fantasztikus Világ
http://fantasztikusvilag.hu/

A Fantasztikusvágon mindent megtalálsz amire csak szükséged van. Érdekes hírek, gyönyörű képek, és látványos videók sokasága vár téged. A legérdekesebb és legnépszerűbb híreket is mi szolgáltatjuk a világűrből. Naprendszer, tejútrendszer, csillagok, bolygók és megannyi más égi objektumról tudhatsz meg sok sok információt. Látogass el hát és likold az oldalunkat, hogy könnyen visszatlalálj.

Fantasztikus Világ
Energiatakarékossági hírek | energiatakarekos.hu
http://energiatakarekos.hu/

Megéri-e a bioüzemanyag? Milyen előnyökkel és hátrányokkal járnak a megújuló energiáknak? Fákat véd az Apple? Ezekre, és még további számos kérdésre választ kaphat az energiatakarekos.hu -n. Rendkívül fontos megválasztani, hogy mit, és hogyan használunk, mert csak a tudatos energiafelhasználással vagyunk képesek megőrizni bolygónk jelenlegi állapotát. A bioenergia, mint például a bioetanol, biodízel és biogáz kiváló alternatíva a fosszilis energiahordozók kikerülésére. Az energiatakarekos.hu -n tájékozódhat a legfrissebb környezetvédelemmel és energetikával kapcsolatos hírekkel.

Energiatakarékossági hírek | energiatakarekos.hu
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
hirek.wyw.hu: Hírek katalógus. Hírportálok, hírgyűjtemények, regionális hírek. Sport, bulvár, belföld, külföld, tudomány, kultúra, közlekedési hírek.
Gyűjteményünkben 328 válogatott Hírek katalógus témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 328 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 187280