Hírügynökségek > Hírek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hírügynökségek > 7 weboldal. Kategória leírása:

hirek.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
MTI - Hírügynökség
http://mti.hu/

Magyar Távirati Roda (MTI). Fő feladata a sajtó friss hírekkel való ellátása. Az MTI – közszolgálati alaptevékenysége mellett – teljes körű hír-, fotó- és grafikaszolgáltatást nyújt a köz- és kereskedelmi média, kormányzati intézményeknek és egyéb non-profit szervezeteknek, az üzleti világ szereplőinek, valamint a nagyközönségnek. Az MTI tulajdonában van Magyarország legnagyobb fotó- és híradatbázisa.

MTI - Hírügynökség
HavariaPress hírügynökség
http://www.havariapress.hu/

A HavariaPress akció-hírügynökséget 1994-ben olyan fiatal újságírók alapították, akiknek elegük lett abból, hogy kizárólag a hatóság közleményeiből tájékozódjanak. Kínosan ügyelünk arra, hogy híreink gyorsan érjenek a felhasználókhoz, de talán még ennél is kínosabban a szakmai szempontokra. Hírt csak hitelesen és pontosan közlünk. Ennek eredménye, hogy az elmúlt tizenkét év alatt nem volt példa helyreigazításra. Híreink kilencven százalékát első kézből, közvetlenül a helyszínen gyűjtjük.

HavariaPress hírügynökség
Hírügynökségek listája - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/H%C3%ADr%C3%BCgyn%C3%B6ks%C3%A9gek_list%C3%A1ja

A fontosabb hírügynökségek listája, országok neve szerinti betűrendben.

Hírügynökségek listája - Wikipédia
OrientPress
http://www.orientpress.hu/

OrientPress hírügynökség. Szerkesztőségünk szakportálok, regionális szerkesztőségek és országos médiumok számára is rendkívül kedvező feltételekkel biztosít információkat, kizárólag tiszta forrásból. Kínálatunkban bel- és külpolitikai, gazdasági, egészségügyi, kulturális, tudományos és sport témájú hírek, aktuális vidéki és külföldi tudósítások is szerepelnek.

OrientPress
Pressmonitor
http://www.pressmonitor.hu/

A PressMonitor hazánk első és egyetlen nemzetközi hírfigyelő szolgáltatása, amely személyre szabottan hatalmas mennyiségű elektronikus és nyomtatott külföldi médiumot kísér figyelemmel. Célunk szakítani azzal a hagyománnyal, hogy a magyar közintézmények és magánvállalatok sajtófigyelése kizárólag a belföldi médiára korlátozódjon. Oldalainkon tehát a hír- és információszolgáltatás egy új formájáról olvashat.

Pressmonitor
radiohir.hu
http://www.radiohir.hu/

radiohir.hu - Online hírügynökség honlapja. Csongrádió.

radiohir.hu
MediaworX
http://www.mediaworx.hu/

Cégünk egyik legfontosabb tevékenysége médiatartalom-szolgáltatás - több neves szerkesztőséget (internetes és nyomtatott média, rádió) látunk el különféle híranyagokkal vagy segítjük a médiavállalat munkáját (például rádióműsor lebonyolítását, szerkesztését) a partneri igényeknek megfelelően, illetve vannak saját szerkesztésű lapjaink is.

MediaworX
Hirdetések
Oldal leírása
hirek.wyw.hu: Hírek katalógus. Hírportálok, hírgyűjtemények, regionális hírek. Sport, bulvár, belföld, külföld, tudomány, kultúra, közlekedési hírek.
Gyűjteményünkben 328 válogatott Hírek katalógus témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 328 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 192449