Technika hírek, tudomány hírek > Hírek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Technika hírek, tudomány hírek > 14 weboldal. Kategória leírása:

hirek.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Origo - Tudomány
http://origo.hu/tudomany/index.html

Origo - Tudomány, technika, vílágűr, friss hírek, cikkek.

Origo - Tudomány
SG.hu - Tudomány
http://www.sg.hu/tudomany.php

SG.hu - Tudomány - Hírek, cikkek, naprakész információk a tudomány világából.

SG.hu - Tudomány
ma.hu - Tudomány
http://tudomany.ma.hu/tart/index/h/tudomany

ma.hu - Friss tudomány, kutatás, fejlesztés hírek.

ma.hu - Tudomány
National Geographic Magyarország
http://www.geographic.hu/

A világ első számú ismeretterjesztő magazinja, melyet 21 nyelven összesen 45 millióan olvasnak világszerte. A magyar nyelvű magazin megjelenteti az amerikai kiadás legtöbb riportját, növekvő terjedelemben közöl hazai cikkeket, rendszeresen ad összeállítást a hazai geográfia múltjából, a tárgykörébe tartozó tudományos újdonságokról és a magyar környezet kérdéseiről.

National Geographic Magyarország
Tech hírek
http://techhirek.blogspot.hu/

Technikai, IT és tudományos hírek oldalunkon. Folyamatosan leírjuk a legfrissebb történéseket az okostelefonok, a tabletek, az internet, valamint a hardverek és a szoftverek világából. Állandóan figyeljük a nagyobb informatikai és technikai cégek tevékenységét, és ha megjelenik egy új fejlesztés, akkor azonnal írunk róla egy cikket. Ha érdekelnek az újdonságok és a friss informatikai hírek, akkor jó helyen jársz. Blogunkban legnagyobb körültekintéssel válogatjuk ki a tech világ legérdekesebb híreit. Ne maradj le semmiről, mert a fejlődés nem áll meg!

Tech hírek
hirek.csillagaszat.hu
http://hirek.csillagaszat.hu/

A Magyar Csillagászati Egyesület Hírportálja. A legfrissebb csillagászati hírek − szakszerűen, érthetően.

hirek.csillagaszat.hu
PDA Mánia
http://www.pdamania.hu/

PDA Mánia - A kéziszámítógép portál. Hírek, tesztek, letöltések, fórum...

PDA Mánia
altenergia.hu - Alternatív Energia Hírportál
http://www.altenergia.hu

Célunk,hogy bemutassuk a magyar lakosságnak, internet felhasználóknak ezeket az alternatív energiaforrásokat és eszközparkokat, felhívjuk figyelmüket a környezetvédelem fontosságára, valamint tájékoztatást nyújtunk számunkra, milyen módszerekkel tudnak tenni ôk is valamit lakóhelyük, életterük tisztaságáért, miáltal saját háztartásuk gazdaságosabbá, zöldebbé válhat. Szintén ugyanilyen fontosnak tartjuk a zöldenergia révén elérhetô pénzbeli megtakaritások ismertetését a felhasználók számára

altenergia.hu - Alternatív Energia Hírportál
In Media Res - Médiatudományi folyóirat
http://www.media-tudomany.hu/index.php

Az In Medias Res folyóirat szakmai partnere az NMHH Médiatanácsának Médiatudományi Intézete, neves szerzői gárdájában egyetemi tanárokkal, magyar és külföldi szakértőkkel. A folyóirat a médiaszabályozás, sajtószabadság témájában közöl tanulmányokat, cikkeket, könyvismertetéseket. Évente két száma jelenik meg.

In Media Res - Médiatudományi folyóirat
Zöldtech Magazin
http://www.zoldtech.hu/

Zöldtech Magazin és piactér. Megújuló energiaforrásokról mindenkinek.

Zöldtech Magazin
energiaoldal.hu
http://www.energiaoldal.hu

Energiaoldal.hu – Alternatív, megújuló és hagyományos: minden, ami energia A gazdasági válság talán véget ér, de az energia kérdése egyre súlyosabbá válik... A magyar háztartások gyakorlatilag az Egyesült Királyság árszintjén jutnak energiához. Mindenki a gazdaságosabb megoldások iránt érdeklődik. A tehetősebbek hőszivattyúkat, napkollektorokat, szélerőműveket telepítenek, hibrid, vagy elektromos meghajtású autókat vásárolnak. A kevesebb anyagi lehetőséggel rendelkezők a takarékosságra és olcsóbb megoldásokra helyezik a hangsúlyt, de szinte MINDENKI változtatni akar! Energiaoldal.hu hírportálunk ehhez kíván segítséget nyújtani. Milyen lehetőségek állnak rendelkezésünkre? Hol tartanak a várva-várt új technológiák? Mikor érdemes áttérni a megújuló energiák használatára? Hogyan tudunk takarékoskodni? Hogyan lehet a meglévő berendezéseinket hatékonyabban használni? Milyen találmányok, újdonságok érhetők el

energiaoldal.hu
Tudományos Roadshow - tijottok.hu
http://www.tijottok.hu/

A tijottok.hu a műszaki és tudományos életpálya népszerűsítéséért létrejött oldal, ahol bemutatkoznak Magyarország neves egyetemeinek kutatóközpontjai. Célja a fiatalok ez irányba való terelése a tudományos kiállítások, roadshow-k szervezésén keresztül. Az oldalon emellett érdekes kémiai, fizikai kísérleteket is megismerkedhetnek az érdeklődők. Válj követőnké a Facebookon és a Twitteren is és így mindig értesülhetsz az ingyenes tudományos kiállítások helyszíneiről , amit a tijottok.hu csapata tár eléd!

Tudományos Roadshow - tijottok.hu
Tudományok kicsiknek nagyoknak - jovohidja.hu
http://www.jovohidja.hu/index.php

A jovohidja.hu a tudományok népszerűsítéséért létrejött oldal. Célja a fiatalok ez irányba való terelése a tudomány alapú rendezvények szervezésén keresztül. Emellett tudományos érdekességekkel, háttéranyagokkal is megismerkedhetnek az oldalra látogatók. Válj követőnké a Facebookon és a Twitteren is és így mindig értesülhetsz a tudományos érdekességekről, amit a jovohidja.hu csapata tár eléd!

Tudományok kicsiknek nagyoknak - jovohidja.hu
Magyar űrkutatás - Pulit a Holdra!
http://www.pulitaholdra.hu

A Pulit a Holdra! weboldal célja, hogy támogassa a Puli Space Technologies küldetését, és segítsen azok számára módot és lehetőséget kínálni a támogatásra, akik szeretnének segíteni a Google Lunar XPRIZE versenyen induló magyar csapaton. A GLXP kihívásának teljesítéséhez szükséges egy olyan robot megépítése mely képes a Hold felszínén 500 méter megtételére, egy panorámakép készítésére és annak eljuttatására a Földre. A Puli egy a landertől független rover megépítése mellett döntött, mely négy botkerék segítségével fogja leküzdeni a terepakadályokat, körülbelül 10 kg-os lesz, a működéshez szükséges energiát pedig a napból fogja nyerni. Támogasd Te is a Puli Space Technologies csapatát, hogy eljusson a Holdra!

Magyar űrkutatás - Pulit a Holdra!
Hirdetések
Oldal leírása
hirek.wyw.hu: Hírek katalógus. Hírportálok, hírgyűjtemények, regionális hírek. Sport, bulvár, belföld, külföld, tudomány, kultúra, közlekedési hírek.
Gyűjteményünkben 328 válogatott Hírek katalógus témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 328 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 188627