Top 40 legújabb link > Hírek - wyw.hu

Szponzorált linkek
Női portál
http://www.noiportal.hu/

Érdekel az egészséges életmód, a sportok, a gasztronómia és lelki egyensúly? Szeretsz olvasgatni és tájékozódni ezekben a témákban? Érdekelnek az újdonságok? Akkor a Női Portál cikkei biztosan tetszenek majd!

Női portál
Szolnoki Napló
http://szolnokinaplo.hu/

Szolnoki Napló - Szolnok hírei, eseményei, információk első kézből.

Szolnoki Napló
Friss hírek fintechradar
http://fintechradar.hu/

Friss hírek a pénzvilágból, a befektetések és hitelek történéseiről, a technológia változásairól és a startup-ok folyamatosan változó eseményeiről. Szakmai cikkeink segítségével könnyedén tájékozódhat rohanó mindennapjainkban.

Friss hírek fintechradar
Fórum újság - Független 16. kerületi havilap
http://forumujsag.hu

A XVI.kerületi Fórum újság nyomtatásban havonta 32000 példányban jelenik meg. Büszkék vagyunk arra, hogy azon kevés sajtótermék közé tartozunk, akinek sikerült mai napig megőriznie a függetlenségüket. Egyik politikai oldal felé sem köteleztük el magunkat és nem is tervezzük! Weboldalunkon naponta frissülnek a különböző témájú cikkek. Nem csak 16. kerületi, hanem belföldi és külföldi aktuális eseményekről és programokról is folyamatosan tájékoztatunk.

Fórum újság - Független 16. kerületi havilap
Naponta friss hírek a politika és a gazdaság témakörében azoknak akik komolyan gondolják.
http://rotapress.us/k%C3%BClpol.html

A RoTaPress International Inc. egy amerikai-magyar híroldal. A profit nélkül működő vállalat a pártpolitikától mentes, semleges tájékoztatást tűzte ki céljaként az alapításkor. Hír összeállításunk elsősorban magyar anyanyelvű csoportoknak szól, szerte a világon. Kiemelt fontosságúnak tartjuk az Amerikában élő magyar közösségek semleges tudósítását a magyarországon történő eseményekről. Szervezetünk alapítása, 2010 óta őrzi függetlenségét minden párttól, politikai csoportosulástól, felekezettől, és kormányzati szervtől, ami biztosítja a tájékoztatás tisztaságát.

Naponta friss hírek a politika és a gazdaság témakörében azoknak akik komolyan gondolják.
Hírek és tanácsok | Természet Gyógyász Magazin
http://tgy-magazin.hu/egeszseges-eletmod

Egy helyen minden cikkünk, az alternatív gyógyászattól kezdve a lúgosító étrenden keresztül, a mozgás lelki egészségre gyakorolt hatásáig. Holisztikus szemléletünket gyakorlatias tanácsadással egészítjük ki, hogy Olvasóink biztosan megoldást találjanak problémáikra. Az egészséges életmód nem elérhetetlen álom, sem csupán homályos szófordulat. Azt jelenti, hogy tudatosan odafigyelünk magunkra: testünk-lelkünk jelzéseire, és átgondoltan hozzuk meg a mindennapok apró döntéseit annak érdekében, hogy egyensúlyukat tartósan megőrizzük.

Hírek és tanácsok | Természet Gyógyász Magazin
Fantasztikus Világ
http://fantasztikusvilag.hu/

A Fantasztikusvágon mindent megtalálsz amire csak szükséged van. Érdekes hírek, gyönyörű képek, és látványos videók sokasága vár téged. A legérdekesebb és legnépszerűbb híreket is mi szolgáltatjuk a világűrből. Naprendszer, tejútrendszer, csillagok, bolygók és megannyi más égi objektumról tudhatsz meg sok sok információt. Látogass el hát és likold az oldalunkat, hogy könnyen visszatlalálj.

Fantasztikus Világ
Energiatakarékossági hírek | energiatakarekos.hu
http://energiatakarekos.hu/

Megéri-e a bioüzemanyag? Milyen előnyökkel és hátrányokkal járnak a megújuló energiáknak? Fákat véd az Apple? Ezekre, és még további számos kérdésre választ kaphat az energiatakarekos.hu -n. Rendkívül fontos megválasztani, hogy mit, és hogyan használunk, mert csak a tudatos energiafelhasználással vagyunk képesek megőrizni bolygónk jelenlegi állapotát. A bioenergia, mint például a bioetanol, biodízel és biogáz kiváló alternatíva a fosszilis energiahordozók kikerülésére. Az energiatakarekos.hu -n tájékozódhat a legfrissebb környezetvédelemmel és energetikával kapcsolatos hírekkel.

Energiatakarékossági hírek | energiatakarekos.hu
Egészségmagazin.com: Életmód hírek minden nap
http://www.egeszsegmagazin.com

Sokakat érdekel egyre mélyebben a saját egészségük megtartása vagy visszaszerzése. Egyre többek gondolkoznak el, hogy miként lehet életmódjukon úgy változtatni, hogy fokozatosan az egészséges élet irányába tolják el mindennapjaikat. Az Egészségmagazin.com minden nap friss infókkal, tippekkel, érdekességekkel várja az olvasókat. Milyen témában olvashatsz az oldalon? Friss hírháttér, egészséges táplálkozás, egészséges gyermek, párkapcsolat, sport. Ha fontos a jó közérzeted, az egészséged, akkor látogass fel naponta az magazinra és alakítsd irányítsd figyelmedet az egészséges életmódra!

Egészségmagazin.com: Életmód hírek minden nap
Hírverzum - Friss hírek
http://hirverzum.hu

A hirverzum egy híraggregátor portál, melyen percről percre követheted nyomon a hazai napi eseményeket. A részletes kategória rendszer, valamint a fejlett hírkereső szolgáltatás biztosítja a mindenkori releváns tartalmat, így a legfrissebb gazdasági, bulvár vagy sport hírek 24 órában állnak rendelkezésre.

Hírverzum - Friss hírek
Hírközpont - friss hírek
http://hirkozpont.eu

A napi legfrissebb hírekkel várjuk több témában oldalunkon, bulvár, sport, pénzügyek, adózás, utazási és autós témák, látogasson el hozzánk!

Hírközpont - friss hírek
Belföldi és külföldi friss hírek
http://friss-hirek.eu/

Ön minden bizonnyal érdeklik a friss hírek. Ha már meglátogatott sok hírportált, és egyiket sem találta az ízlésének megfelelőnek akkor nézze megy a firr-hirek.eu oldalt, mert elképzelhető, hogy találkoznak az ízlésbeli elképzeléseink. A friss hírek oldalán napra, sőt akár percre pontosan tájékozódhat a legfrissebb hírek, események, programok világában. Rovataink többek között a belföldi hírek, külföldi hírek, gyors hírek, sport hírek. De találhat az életmódhoz kapcsolódó információkat is. Nem csak Budapest történéseivel foglalkozunk, hanem igyekszünk helyt adni a vidéki híreknek is. Gondoltunk a családosokra is, a gyermekvilág rovatunkka. Ha jól informált szeretne lenni a rohanó világunkba, vagy ha csak át szeretné futni a napi híreket, akkor is várjuk Ön az oldalunkon.

Belföldi és külföldi friss hírek
Hoki, jégkorong hírek - csakahoki.hu
http://www.csakahoki.hu

Magyar és a nemzetközi hokival kapcsolatos hírek, információk. Oldalunk célja, hogy Magyarország első számú jégkorong hírforrásává váljunk. Friss, naprakész hírek, érdekességek, eredmények az KHL, NHL, EBEL, SHL, DEL és MOL hoki ligákból.

Hoki, jégkorong hírek - csakahoki.hu
www.bigg.hu
http://www.bigg.hu/

Érdekes amerikai szemlélettel válogatott, és témánként külön oldalakra szelektált hírek, és írások. Folyamatosan épülő országos online news network, hírhálózat. Magazinokkal, helyi oldalakkal, témánkénti szelektációval könnyíti meg a részünkre fontos hírek és témák keresését.

www.bigg.hu
Híroldal
http://hiroldal.hu/

Hiroldal.hu - Hírportálok, weboldalak, blogok legfrissebb információi, hírei, videói kategóriákba rendezve.

Híroldal
Gazdasági, pénzügyi és Tőzsdei Portál.
http://stockportal.hu/

Gazdasági, Pénzügyi és Tőzsdei Portál. Fundamentális és Technikai elemzés, Gazdaságportál, pénzügyportál és tőzsdeportál egy helyen.

Gazdasági, pénzügyi és Tőzsdei Portál.
Kecskemét város független hírforrása
http://www.kecskemetihir.hu

Kecskeméti hírek objektíven, függetlenül. Oldalunkon megtalálja a város legfrissebb híreit, az ország és a világ eseményeit, az aktuális programokat.

Kecskemét város független hírforrása
Tudományos Roadshow - tijottok.hu
http://www.tijottok.hu/

A tijottok.hu a műszaki és tudományos életpálya népszerűsítéséért létrejött oldal, ahol bemutatkoznak Magyarország neves egyetemeinek kutatóközpontjai. Célja a fiatalok ez irányba való terelése a tudományos kiállítások, roadshow-k szervezésén keresztül. Az oldalon emellett érdekes kémiai, fizikai kísérleteket is megismerkedhetnek az érdeklődők. Válj követőnké a Facebookon és a Twitteren is és így mindig értesülhetsz az ingyenes tudományos kiállítások helyszíneiről , amit a tijottok.hu csapata tár eléd!

Tudományos Roadshow - tijottok.hu
Női "blog"
http://noblog.hu/

Női témák ezotéria, bulvár és olcsó aktuálpolitika nélkül. Nőket érdeklő témák korrekt, nem szenzációhajhász, mégis érthető és élvezhető stílusban, érdekesen és izgalmasan nőiségről, anyaságról, tudományról, művészetről, a mindennapokról.

Női "blog"
Magyar űrkutatás - Pulit a Holdra!
http://www.pulitaholdra.hu

A Pulit a Holdra! weboldal célja, hogy támogassa a Puli Space Technologies küldetését, és segítsen azok számára módot és lehetőséget kínálni a támogatásra, akik szeretnének segíteni a Google Lunar XPRIZE versenyen induló magyar csapaton. A GLXP kihívásának teljesítéséhez szükséges egy olyan robot megépítése mely képes a Hold felszínén 500 méter megtételére, egy panorámakép készítésére és annak eljuttatására a Földre. A Puli egy a landertől független rover megépítése mellett döntött, mely négy botkerék segítségével fogja leküzdeni a terepakadályokat, körülbelül 10 kg-os lesz, a működéshez szükséges energiát pedig a napból fogja nyerni. Támogasd Te is a Puli Space Technologies csapatát, hogy eljusson a Holdra!

Magyar űrkutatás - Pulit a Holdra!
Tudományok kicsiknek nagyoknak - jovohidja.hu
http://www.jovohidja.hu/index.php

A jovohidja.hu a tudományok népszerűsítéséért létrejött oldal. Célja a fiatalok ez irányba való terelése a tudomány alapú rendezvények szervezésén keresztül. Emellett tudományos érdekességekkel, háttéranyagokkal is megismerkedhetnek az oldalra látogatók. Válj követőnké a Facebookon és a Twitteren is és így mindig értesülhetsz a tudományos érdekességekről, amit a jovohidja.hu csapata tár eléd!

Tudományok kicsiknek nagyoknak - jovohidja.hu
Shopmarket életmód, egészség hírek
http://www.shopmarket.hu/magazin/

Folyamatosan frissülő egészség-életmód magazinunkban tippeket, tanácsokat és különböző termékleírásokat talál gyógykészítményekről, melyeket webáruházunkból könnyen meg is rendelhet.

Shopmarket életmód, egészség hírek
Autópályák forgalmi térképe
http://www.futas.net/hungary/kozlekedes/autopalyak-forgalmi-terkepe.php

Autópályák pillanatnyi forgalmi helyzetképe és dugók az autópályákon. Az online google térképet használó autósok gps készülékeinek helyzetének, haladási sebességének adatai alapján készül.

Autópályák forgalmi térképe
iSzolnok.hu
http://iszolnok.hu

Szolnoki és Jász-Nagykun-Szolnok megyei hírportálunk gárdája fiatal, lelkes újságírókból áll, akik mindig friss, aktuális cikkekkel örvendeztetik meg a szolnoki és Jász-Nagykun-Szolnok megyei olvasókat. Weboldalunkon - többek közt - olvashatnak jászsági, karcagi és törökszentmiklósi híreket, magyarsággal kapcsolatos cikkeket, valamint belföldi és külföldi, kulturális, bűnügyi, illetve sport híreket. Látogasson bennünket rendszeresen, szóljon hozzá cikkeinkhez, s küldje el témajavaslatait e-mail címünkre!

iSzolnok.hu
Szigetközi hírmondó
http://www.szigetkozportal.hu/hu/wellness-es-kultura/hirek-esemenyek/

A Szigetköz térségben zajló hírekről, eseményekről olvashatnak bővebben az érdeklődök. Az ide látogató vendégeknek hasznos információkat nyújthat.

Szigetközi hírmondó
Tech hírek
http://techhirek.blogspot.hu/

Technikai, IT és tudományos hírek oldalunkon. Folyamatosan leírjuk a legfrissebb történéseket az okostelefonok, a tabletek, az internet, valamint a hardverek és a szoftverek világából. Állandóan figyeljük a nagyobb informatikai és technikai cégek tevékenységét, és ha megjelenik egy új fejlesztés, akkor azonnal írunk róla egy cikket. Ha érdekelnek az újdonságok és a friss informatikai hírek, akkor jó helyen jársz. Blogunkban legnagyobb körültekintéssel válogatjuk ki a tech világ legérdekesebb híreit. Ne maradj le semmiről, mert a fejlődés nem áll meg!

Tech hírek
Táblagép hírek
http://tablethirek.blog.hu/

Friss táblagép hírek oldalunkon. Ha nem akar lemaradni az újdonságokról és érdeklődik a tábla pc-k iránt, akkor kövessen minket! Legfőképpen az Androidos táblagépekkel foglalkozunk, de írunk cikkeket a Windows-al és az Apple-el kapcsolatban is.

Táblagép hírek
ECO.hu - Gazdasági hírportál
http://www.eco.hu/

Az ECO.HU friss gazdasági, pénzügyi, vállalati, tőzsdei, makrogazdasági, deviza és gazdaságpolitikai híreket szolgáltat minden nap, az összes meghatározó hazai hírforrástól egy helyen. Az weblapon található blog oldal a legfontosabb pénzügyi blogok friss híreiből közöl válogatást.

ECO.hu - Gazdasági hírportál
Borászportál - hírek a borvilágból
http://www.boraszportal.hu/hirszuret

Borászportálunk könnyed és izgalmas írásokkal, naprakész hírekkel látja el a hazai és nemzetközi borvilág iránt érdeklődő, a bor és az információ kulturált fogyasztására szomjas közönséget. A borszakma legfrissebb híreivel várjuk olvasóinkat minden nap a Hírszüret rovatban. Borversenyek eredményei, borászok hírei és különböző érdekességek mellett a Hírszüret rovatban olvashatóak a Borászportál legfrissebb információi arról, mikor rendezik meg az esedékes fesztiválokat, versenyeket is.

Borászportál - hírek a borvilágból
Opciós tőzsdei információk
http://www.opcioguru.com/

Kéthetente frissülő opciós tőzsdei blogomban magyar nyelven olvashatod a téged érdeklő cikkeket, megtanulhatod az opciós tőzsdei kereskedés alapvető fogalmait, és kérdés esetén bátran fordulhatsz hozzám emailben. Írok a piaci aktualitásokról, piaci esettanulmányokról és az opciózásban használatos fogalmakról is.

Opciós tőzsdei információk
Hírek, események - Horváth László országgyűlési képviselő oldala
http://horvathlaszlo.hu

Horváth László hivatalos honlapja - a jobb oldal országgyűlési képviselője Pétervására, Gyöngyös, Verpelét, Bélapátfalva térségében. Politikai pályafutásom során szerzett tapasztalataim hozzásegíthetnek ahhoz, hogy a hátrányos helyzetű választókerületben élő emberek segítségére tudjak lenni. Abban szeretném őket támogatni, hogy végre sikeresnek érezzék magukat, mert véleményem szerint az itt élők sikere az ország sikere is. Weboldalamon - a térséget érintő - fontos, folyamatosan frissülő híreket, eseményeket, cikkeket teszek közzé.

Hírek, események - Horváth László országgyűlési képviselő oldala
menyasszony.info
http://menyasszony.info/

Erdélyi magyar esküvői portál. Hírekkel, hasznos tippekkel, és egyéb újdonságokkal, az esküvői szolgáltatók összegyűjtésével és rendszerezésével kívánunk egy átfogó képet rajzolni a helyi piacról.

menyasszony.info
Gyors Playstation hírek, tudósítások!
http://www.playstationklub.hu

Ha te magad is szereted a Playstation konzolt, esetleg ps2 vagy ps3 tulaj vagy, kattints ránk, nem bánod meg! A Playstation Klub rengeteg érdekességgel vár, hírek, cikkek, videók tonnaszám várnak téged! Ismerkedj meg klubtagjainkkal, lépj be kedvenc játékod klubjába, gyere és játssz velünk!

Gyors Playstation hírek, tudósítások!
Mezőgazdasági rendezvénynaptár
http://www.agrarnaptar.hu/

Weboldalunk kizárólag az agrárrendezvények bemutatásával, kommunikálásával foglalkozó honlap. Többféle keresési feltétel beállításával akár a kisebb, regionális rendezvények is megfelelő kommunikációs hátteret kapnak. Fontos, hogy az érdeklődők a lehető legkényelmesebben, egyelőre személyi számítógépes, de hamarosan már iphone-os és androidos platformon is begyűjthessék a számukra értékes információkat.

Mezőgazdasági rendezvénynaptár
Hirora.hu
http://hirora.hu

A legfrissebb hírek minden mennyiségben, kategóriák szerint rendszerezve.

Hirora.hu
www.termekdijhirek.hu
http://www.termekdijhirek.hu/

Minden ami gazdasági adminisztráció! Itt egy helyen. Egy portál ami összefoglalja a gazdasági adminisztrációt érintő híreket.

www.termekdijhirek.hu
ITbusinessOnline
http://itbusinessonline.org

Folyamatosan, napi szinten frissülő, minőségi hírek az e-gazdaság világából, céghírek, e-megoldások, szolgáltatások Magyarországból és a nagyvilágból.

ITbusinessOnline
IT hírek.com
http://www.ithirek.com

Folyamatosan, napi szinten frissülő, a teljes IT világot átfogó minőségi hírek, események, bejelentések oldala.

IT hírek.com
futbol.hu
http://futbol.hu

A Keresztapa elhozza Neked a legfontosabb híreket a labdarúgás világából. Livescore, összefoglalók és a legfontosabb topligák tabellái egy helyen. A Premier League, a La Liga, a Bundesliga, a Serie A, a Bajnokok Ligája és az Európa Liga küzdelmei mellett kiemelt figyelmet fordítunk a magyar válogatott szereplésének is.

futbol.hu
In Media Res - Médiatudományi folyóirat
http://www.media-tudomany.hu/index.php

Az In Medias Res folyóirat szakmai partnere az NMHH Médiatanácsának Médiatudományi Intézete, neves szerzői gárdájában egyetemi tanárokkal, magyar és külföldi szakértőkkel. A folyóirat a médiaszabályozás, sajtószabadság témájában közöl tanulmányokat, cikkeket, könyvismertetéseket. Évente két száma jelenik meg.

In Media Res - Médiatudományi folyóirat
Hirdetések
Oldal leírása
hirek.wyw.hu: Hírek katalógus. Hírportálok, hírgyűjtemények, regionális hírek. Sport, bulvár, belföld, külföld, tudomány, kultúra, közlekedési hírek.
Gyűjteményünkben 328 válogatott Hírek katalógus témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 328 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 193798